Jump to content

Vastagkolbász marhabélben

Cikkszám:
pvkcsim
Jelenleg nincs készleten

Minőségi disznóhúsból (csak lapocka) és szalonnából, hagyományos technológiával, szikkasztási eljárással és füstöléssel készült – műbélbe vagy/és marha vastagbélbe töltött - termék, melynek egyedi és harmonikus ízvilágát elsősorban a kiváló minőségű magyar paprika és a fűszerek (bors, só, fokhagyma, kömény, szegfűbors) adják. A Paprikás vastagkolbász variációk (Csemege/Csípős) tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz. Nagyon magas hústartalommal (100 kg késztermék 150 kg nyers sertéslapocka felhasználásával készül) bírnak, mentesek a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaznak glutént, laktózt és szóját sem. A kolbászvariációkat 2015-ben Magyar Termék Nagydíjjal tüntették ki.